Yapay Zeka Bizi Bilerek Mi Aptallaştırıyor ?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20698 kez
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 951 kez
Re: Yapay Zeka Bizi Bilerek Mi Aptallaştırıyor ?
Adamın söylediklerine harfiyen katılıyorum, artık zeki olmanın da ileride bir anlamı kalmayacak yapay zeka yüzünden zeki insanlar yalnızlaşacak ve zeki olmayarak yapay zekanın sığ bilgisine kanıp onları pazarlayanlar kabul görecek gibi görünüyor. Hayırlısı diyorum.
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3960 kez
Yapay zeka yok olur umarım.
Yapay zeka destekli botlar forumuma yine dadandılar. Bandwith i tüketmeyi geçtim hosting firmasından ikaz yedim. Daha sonra cloudflare under attack modunu açtık. Çin zaten banlı çinden gelen trafiği kapamıştım. Bir süre kesildi fakat Yok, ince ince devam ediyorlardı. En son dün azıtmışlar. Siteye bildiğin erişim gitti. Neyse toparladık. Şimdilik düzeldi gibi.
Kod: Tümünü seç
En çok 349636 kişi Prş 30. Tem 2026 tarihinde çevrimiçi oldu- bekobey
- Byte2

- Teşekkür etti: 190 kez
“Öyle bir zaman gelecek ki doğru söyleyenler yalanlanacak, yalancılar ise doğrulanacak. Güvenilir kimseler hâin sayılacak, hâinlere güvenilecek. Kişi kendisinden şahitlik etmesi istenmediği hâlde şahitlik edecek, yemin etmesi istenmediği hâlde yemin edecek. İnsanların dünyada (nîmetlerinden en fazla istifâde ederek) en mes’ûd olanı, Allâh’a ve Rasûl’üne îmân etmeyen alçak oğlu alçak olacak!” (Taberânî, el-Mu‘cemü’l-Kebîr, XXIII, 314; Heysemî, VII, 283)Kayserilifatih yazdı: 31 Tem 2026, 12:52 Adamın söylediklerine harfiyen katılıyorum, artık zeki olmanın da ileride bir anlamı kalmayacak yapay zeka yüzünden zeki insanlar yalnızlaşacak ve zeki olmayarak yapay zekanın sığ bilgisine kanıp onları pazarlayanlar kabul görecek gibi görünüyor. Hayırlısı diyorum.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 951 kez
Sitene girerken cloudflare doğrulaması istedi defalarca kez geçemedigimden giremedim.root@localhost yazdı: 31 Tem 2026, 15:47 Yapay zeka yok olur umarım.
Yapay zeka destekli botlar forumuma yine dadandılar. Bandwith i tüketmeyi geçtim hosting firmasından ikaz yedim. Daha sonra cloudflare under attack modunu açtık. Çin zaten banlı çinden gelen trafiği kapamıştım. Bir süre kesildi fakat Yok, ince ince devam ediyorlardı. En son dün azıtmışlar. Siteye bildiğin erişim gitti. Neyse toparladık. Şimdilik düzeldi gibi.Kod: Tümünü seç
En çok 349636 kişi Prş 30. Tem 2026 tarihinde çevrimiçi oldu
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2659 kez
Abartıyor, bir aracı ne niyetle kullanırsanız, o sonucu alırsınız.
- velociraptor
- Yottabyte4

Ben işin şu kısmını son derece doğru tespit ettiğini düşünüyorum : İnsanlar makale yazmayı bıraktı (%100 doğru) ve bunun anlamı yapay zekanın beslendiği alanda artık insanlar ona kaynak sağlamıyor , bir süre idare edecek olsa da bunun sonu yok , Çingene (Hint) aklıyla herkesin emeğini sömürüp birkaç gün vur patlasın çal oynasın yapıyor olan Google ceo su nun 1 metre ilerisini görecek zekası yok. Klasik bugünümü kurtarayımda yarından bana ne felsefesi , bunu uygulayıp sağ kalan hiçbir fikir , eylem , hareket , topluluk veya şirket..... görmedim. Çünkü bindiği dalı kesti ve insan olmadan yapay zeka BESLENEMEZ (En Azından şimdilik).
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3960 kez
Herkes işin kolayında artık. Basıyor parayı yz ye yaptırıyor, üzerine kar ını koyup işi pazarlıyor, satıyor. Neyse.