Okan Bayülgen seviyesizliği
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19134 kez
Okan Bayülgen seviyesizliği
Yıllar önce kapalı bir konferans salonunda gerçekleşen söyleşide Okan Bayülgen ile bir seyirci arasında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Bayülgen’in sahnede s1gara içmesi üzerine bir izleyici tepki gösterdi. Kısa sürede büyüyen tartışma, salondaki gerilimi beklenmedik şekilde absürt bir komediye dönüştürdü. Okan bayülgen alaycı bir tavırla tepki gösteren katılımcı ile diyaloğu bu renkli görüntülere yol açtı. Bu tarz içerikler için takipte kal derin magazini kaçırma!
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 862 kez
Re: Okan Bayülgen seviyesizliği
Okan Bayülgen'in genel olarak bencil ve narsist biri olduğunu düşünüyorum o yüzden insanların sigaranın odaya yaydığı dumandan eşit şekilde etkilenebileceğini düşünemeyecek daha ziyade umursamayacak kadar dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü zannedecek kadar kendini aşırı dönük biri yani ben olsam o anlarda utancımdan yerin dibine geçerdim adam hala hiçbir şey olmamış gün gibi devam edip karşısındakini faşist olmakla suçluyor, aşağılayıcı tavırlarla ucuz hareketler yapmaya devam edip bir de yüzsüzce pişkin bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor gerçekten pes diyorum artık bu haliyle Okan bayülgen'i görsem selam bile vermem konuşmam dahi muhatap bile almam. Açık söyleyeyim her şeye tahammülüm var ama saygısızlığa ve seviyesizliğe asla. Saygısızlık ve seviyesizlik yapılması bir insanı hayatımdan kalıcı olarak silmem için fazlasıyla yeterli sebeplerden biridir. Umarım bir daha yapmaz. Kendisine hiç yakıştıramadım.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19134 kez
Re: Okan Bayülgen seviyesizliği
Fartklı bir ülkede çöpçü olamayacak kişiler türkiyede meşhur oluyor.