'İstihbaratçıyım, cinlerim var' dedi, 3 kızı istismar etti
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 8152 kez
-
- Megabyte1
- Teşekkür etti: 347 kez
Re: 'İstihbaratçıyım, cinlerim var' dedi, 3 kızı istismar etti
Mehmet Çelik'in İfadesi de ilginç, demiş ki 18 yaşından beri sıkıntılarım vardır, hep hocalara gittim gibi bir şey demiş, videonun sonunda bari ben dolandırıldım bundan sonra da ben dolandırayım demiş enteresan film senaryosu gibi şaşkınlıkla izledim
- TRWE_2012
- Exabyte1
- Teşekkür etti: 1182 kez
Eğer cinleri olsaydı hayatının geri kalanını "ihyademun boyutunda geçirirdi"
NOT:
SORU :
İhyademun Boyut nedir?
CEVAP:
Cinlerin ve şeytani varlıkların (mesela şeytan'ın eşlerinden biri olan İfrit'in ( Hz.Adem'in ilk eşi (Hz.Havva'dan önce ki eş))) bulunduğu ortam...
Bu boyut, aynı dünya'ya benzer ama farklıdır.Bu boyutta , bizim boyutumuzda gizli olan herşey aşikardır.İnsanlar madde + enerji bedenlere sahip olduğundan buraya çok nadir geçerler ve bir daha geri dönüşleri de olmaz.Allah(c.c) bizleri bu boyuttundan ve şerlerinden de korusun.(amin)
NOT:
SORU :
İhyademun Boyut nedir?
CEVAP:
Cinlerin ve şeytani varlıkların (mesela şeytan'ın eşlerinden biri olan İfrit'in ( Hz.Adem'in ilk eşi (Hz.Havva'dan önce ki eş))) bulunduğu ortam...
Bu boyut, aynı dünya'ya benzer ama farklıdır.Bu boyutta , bizim boyutumuzda gizli olan herşey aşikardır.İnsanlar madde + enerji bedenlere sahip olduğundan buraya çok nadir geçerler ve bir daha geri dönüşleri de olmaz.Allah(c.c) bizleri bu boyuttundan ve şerlerinden de korusun.(amin)
- burak35
- Exabyte1
- Teşekkür etti: 5777 kez
Hergün ağzım açık kalıyor. Hayret ediyorum. Pes yani.