Facebookta arkadaş listemi gizleyemiyorum
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Facebookta arkadaş listemi gizleyemiyorum
Facebookta arkadaş listemi bir türlü gizleyemiyorum.Sanırım bir çok değişiklik yapılmış yani güncellenmiş sorunu nasıl çözebilirim?Facebook yeni güncellemeler oldu güncellendikten sonra nasıl arkadaş listesini gizleyebiliriz??Deneyen var mı???
teşekkürler
teşekkürler
- dj747
- Kilobyte1

Re: Facebookta arkadaş listemi gizleyemiyorum
Facebook'un daha çok bilgi paylaşımı felsefesi üzerine kurduğu yeni ayarlar sayesinde gizlilik diye birşey kalmadı
Ayarlar abuk sabuk oldu.Açıkcası facebooku kapatmak için bahane arıyordum sanırım bahanem bu olacak :wink:
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Haklısınız bende düşünüyorum...
Peki hep böyle devam edicek mi?
Çözüme ulaştığınızda haber verir misiniz?
teşekkürler
Peki hep böyle devam edicek mi?
Çözüme ulaştığınızda haber verir misiniz?
teşekkürler
- dj747
- Kilobyte1

Bunun hakkında bir çözüm olacağını sanmıyorum ama facebook anca kendi 0'dan yaparsa o zaman olabilir.Bu böyle sürüp gidicektir,belki de profil resimlerini de saklayamayız ileride :) Bir çözüm yada bilgi ulaşırsa paylaşırım burdan :)
- Devils
- Kilobyte4

Bende kapatmayı düşünüyorum ama bazı gruplarımız olduğundan kapatamıyorum arada vaktimi geçiriyorum mecburen .
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Eski ayarlarıda seçseniz durum değişmiyor.Saçma sapan bir güncelleme geliyor.Mecburen yapıcan sonra eski ayarlarda desen neden eski ayarları vermiyor.Bence büyük saçmalık bu...İnşallah düzeliceğine dair bir haber alırız...
- cenka
- Byte2

- infected-tt
- Bit

face yüzünden sevgilim beni boşadı :D daha nolcak feys işte adı üstünde
Şunu bir deneyin bakalım.
Profil sayfanızdayken arkadaş listesi kısmındaki üstteki simgeye, açılan yerden de işaretlediğim yere tıklayarak işareti kaldırın.

Profil sayfanızdayken arkadaş listesi kısmındaki üstteki simgeye, açılan yerden de işaretlediğim yere tıklayarak işareti kaldırın.

- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Normalde o şekilde görünmemesi lazım ama gene olmuyor...Başka bir altarnetif bir yol bulmak lazım...Facebook o tiki koymuş ancak kaldırdığımızda hiç bir değişiklik yapmıyor sistem...
Nasıl bir çözüm bulabiliriz???Her tarafına bakıyorum...Ağ yapılarına bakıyorum gene bulamadım bir alternatif??
teşekkürler
Nasıl bir çözüm bulabiliriz???Her tarafına bakıyorum...Ağ yapılarına bakıyorum gene bulamadım bir alternatif??
teşekkürler
- dj747
- Kilobyte1

Aykut o seçeneğin altında da açıklaması var not kısmında.Anlamadığım şey çalışmadığı halde niye böyle bir seçenek koymuş bu salaklar 
Anlamak güç. Ancak şöyle bir durum var anlayabildiğim kadarıyla. Tabi sistem çok saçma ama yine de anlatayım belki bir nebze yardımcı olur.
. Arama sonuçlarından kendinizi gizleyebiliyorsunuz, ancak arkadaşlarınızın arkadaşları sizi görebiliyor.
. Arkadaşlarınızın arkadaşları sizin profil ön sayfanızı açabiliyor, ancak arkadaş olarak ekleme, mesaj gönderme gibi ön profil işlemlerini kaldırabiliyorsunuz.
. Yeni gelen ayarlarda default olarak bütün fotoğraflarınız, arkadaşlarınızın arkadaşlarına açık bir şekilde geliyor. Onu da gizlilik ayarlarından kapatmanız lazım.
. Arama sonuçlarında kendinizi gizleseniz bile herhangi bile, herhangi bir yere yazdığınız duvar yazısı, yorum, vs üzerinde adınız görünüyor ve tıklanınca profil ön sayfanıza erişilebiliyor..
Sonuç olarak berbat edilmiş bir çuval incir.
. Arama sonuçlarından kendinizi gizleyebiliyorsunuz, ancak arkadaşlarınızın arkadaşları sizi görebiliyor.
. Arkadaşlarınızın arkadaşları sizin profil ön sayfanızı açabiliyor, ancak arkadaş olarak ekleme, mesaj gönderme gibi ön profil işlemlerini kaldırabiliyorsunuz.
. Yeni gelen ayarlarda default olarak bütün fotoğraflarınız, arkadaşlarınızın arkadaşlarına açık bir şekilde geliyor. Onu da gizlilik ayarlarından kapatmanız lazım.
. Arama sonuçlarında kendinizi gizleseniz bile herhangi bile, herhangi bir yere yazdığınız duvar yazısı, yorum, vs üzerinde adınız görünüyor ve tıklanınca profil ön sayfanıza erişilebiliyor..
Sonuç olarak berbat edilmiş bir çuval incir.
- dj747
- Kilobyte1

Bu pc ve internet aleminde birşeyler gelişip kolaylaşıcağına daha da karışık ve zor hale geliyor. 
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
özelleştir bölümüne sınırlı dahi yazsanız olmuyor.Bir çözüm yolu arıyorum benim arkadaş listemdekilere,benim arkadaş listem görünmesin bunu araştırıyorum...Bulan var mı çözümü?
teşekkürler
teşekkürler