FireFox ta Çerez kayıt sorununa çözüm
- Mendenn
- Gigabyte2
- İletişim:
FireFox ta Çerez kayıt sorununa çözüm
Her sordum.com gibi gezdiğim çok site var. 3 gün önce bu sık girdiğim sitelerde paralomı anımsa demem rağmen bir bir türlü anımsamıyordu. her ziyaret edişimde paraloyı ve kullanıcı adını tekrar giriyordum. ama artık çözümü buldum. belki başınıza gelmiştir.

- velociraptor
- Yottabyte4
- Has thanked: 373 time
- Been thanked: 232 time
- Unde®minE
- Kilobyte1
- Mendenn
- Gigabyte2
- İletişim:
Re: FireFox ta Çerez kayıt sorununa çözüm
bende ineternet explorer da sorun olmadı amaUnde®minE yazdı:Peki Explorer
burdan olması lazım. eğer olmaz ise bir ayaları sıfırlar tekrar denersin...

- Unde®minE
- Kilobyte1
- Kripteks®
- Terabyte1
- Konum: Pc Hekimi 24 Saat Online ım Sorunlarınızın Çözümü İçin
- İletişim:
aylardır bu dertten müzdaribim ne facebook nede sordum.com hatırlamıyor çerezleri çok ii oldu bu saol da bende zaten ayarlıymış yinede sorun devam ediyor dostum
-
- Byte1
Aynı bölümde Özel Veri kısmında ''Firefox tarayıcısını her kapatışımda özel verilerimi temizle'' tıklı ise ve Özel veri Ayarlarında çerezler de seçili ise firefox u kapattığınızda çerezlerde silinecektir.
Ben firefox kullandığımda ayarları böyle yaparım; ne çerez tutarım ne de parola anımsatırım. Benim bildiğimi bilgisayarın bilmesine; oradan da başkalarının bilmesine gerek yok.
1-

2-

Dediğim gibi ben böyle kullanırım; Siz çerezlerin silinmesini istemiyorsanız buradaki tiki kaldıracaksınız ve menden arkadaşın ayarlarını yapacaksınız.
Ben firefox kullandığımda ayarları böyle yaparım; ne çerez tutarım ne de parola anımsatırım. Benim bildiğimi bilgisayarın bilmesine; oradan da başkalarının bilmesine gerek yok.
1-

2-

Dediğim gibi ben böyle kullanırım; Siz çerezlerin silinmesini istemiyorsanız buradaki tiki kaldıracaksınız ve menden arkadaşın ayarlarını yapacaksınız.