Aynı şey sordum.net in de başına geldi , evrim ağacı 15 senelik , sordum.net 20 yıllık bir web sitesi ve günlük 17 bin ziyaretçiden 700 ziyaretçiye düştü sorumlusu Yapay zeka ve google dir.
Yapay Zeka Web sitelerini Nasıl Öldürüyor?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21574 kez
Yapay Zeka Web sitelerini Nasıl Öldürüyor?
Aynı şey sordum.net in de başına geldi , evrim ağacı 15 senelik , sordum.net 20 yıllık bir web sitesi ve günlük 17 bin ziyaretçiden 700 ziyaretçiye düştü sorumlusu Yapay zeka ve google dir.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 980 kez
Re: Yapay Zeka Web sitelerini Nasıl Öldürüyor?
Umarım bu güzel forumu ve diğer forum sitelerini de en sonunda bitirmezler çünkü ne olursa olsun kalbim hep bu forumda ve diğer fayda bulduğum forum sitelerinde kalacak ve bu durum beni evimden ayrılmak zorunda kalmış gibi üzecektir.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10626 kez
Re: Yapay Zeka Web sitelerini Nasıl Öldürüyor?
Doğrudur. Aslında ai farklı birşey yapmıyo. Mesela hernangi bir yapay zeka motorunu açıyorum. Daha önce görmediğim bir tweaki soruyorum.
Ve bazı yapay zeka motorları bazı internet sitelerinden verileri çekip önüme koyuyor. Yani teknik olarak yaptığı farklı birşey pek yok gibi.
Ve bazı yapay zeka motorları bazı internet sitelerinden verileri çekip önüme koyuyor. Yani teknik olarak yaptığı farklı birşey pek yok gibi.