Bir Sitenin Geçmişini Bulun:WayBack Machine

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2538 kez

Bir Sitenin Geçmişini Bulun:WayBack Machine

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhabalar

Silinen Başlıklarım:

LİbreOfis : Kelime İşlemci (Writer) (Microsoft Ofis Bölümünde uçtu)
Site Yaptım Ama Yüzüne Bakan Yok Ve Çözümü (Internet ve Network bölümünde uçtu)
Sitenin Arama Motorlarında İlk Sırada Yer Alması (Internet ve Network bölümünde uçtu)
Unix/Linux Defrag İşleminin Farklı Bir Yönetmi (shampuan'un açtığı Defrag Konusunun ek olarak eklenmişti uçtu)
Bir İnceleme:GNU/Linux Archman OS (Bir inceleme yazısı idi uçtu)

Silinen Başlık Linkleri

viewtopic.php?f=13&t=207244
viewtopic.php?f=13&t=207245
viewtopic.php?f=13&t=207247
viewtopic.php?f=30&t=206478&start=15
viewtopic.php?f=30&t=207248
viewtopic.php?f=30&t=207249

Bundan dolayı aşağıdaki web sitesini araştırıp buldum buradan bir sitenin geçmişteki önbellek görüntüleri bulunabilir.

Resim

Link:http://web.archive.org/

TRWE_2012
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Bir Sitenin Geçmişini Bulun:WayBack Machine

Mesaj gönderen shampuan »

Bugün aldığım habere göre site hosting değiştirmiş. Bunun bazı ciddi sıkıntılar nedeniyle yapıldığını biliyorum. Taşıma esnasında aksaklık oluşmuştur.
Yıllardır takıldığım elektronik projeler sitesi de önce kapatıldı. Sonra sahibi vazgeçti. Yeniden kullanıma açtı. Bize anlattığı kadarıyla yerli hosting firması ile anlaşmış şu anda bir sıkıntı yok ama ilk taşındığı gün son 5-10 kadar başlığın uçtuğunu biliyorum. Bunun nedeni veritabanı yedeklemesinin görev listesinde bulunup, site taşınana kadar yetişememesi. Yani otomatik sync işlemi birkaç saatte bir otomatik olarak yapılır. Site tam taşınmak üzere durdurulduğunda sen son mesajları girdiysen, daha yedeği oluşamadan taşınma olup bitmiştir.

Ya da yanılıyorumdur, velociraptor gereksiz görüp siliyordur. E site onun. İstediği gibi düzenlesin elleme.