Yav abi, @bluelife ile ikiniz
tarzı yazılım yapabilecek yeteneğe sahipsiniz. Yani yanlış anlamayın pırlanta gibi adamlarsınız ama reklam yönteminizi yanlış bir politika olarak değerlendiriyorum. Sizin bildiğinizin üçte birini bilsem mutlaka bundan nasıl para kazanılır

diye değerlendirirdim. Abi yapın bir "PC Medic" diye bir yazılım, yapıştırın bir sürü özellik, free-kısıtlı ve premium olarak koyun ortaya, ondan sonra gelsin paracıklar. En azından parayı bir tarafa bırak, insan yerine koyarlar sizi (yabancılar). Şu yetenekle böyle beklemeyin yani yazık harcadığınız zamana.
En önemli yanlış, portable apps vb bir sürü siteye, şu anki politikanın aksine yazılımlarınızı yayınlamalarına izin verin. Daha fazla insana ulaştıkça "hakkında" kısmından bakıp siteye kendi kendilerine geleceklerdir zaten. Yazılımların çoğunu ücretsiz veriyorsunuz. Al sana reklam fırsatı. Yapıştır tamindire, gezginlere, yerli kullanıcılar gelsin baksın siteye. Yapıştır softonic gibi, filehippo... gibi yerlere, insanlar ücretsiz indirsinler yabancılardan bir sürü ziyaretçi gelir. Yabancılar bizim gibi değil, hakkında kısımlarına bakıyolardır. İnan ki boş yapmıyorum, bak elindekileri dünyaya bir açsan bir sürü insan bunlar kimdir diye gelir yani yanlış mı düşünüyorum?

Bilmediğim bir şey vardır, tercübeni açıklarsan ben de anlarım. Ama şu anki sitelerin çoğunda "sordum xxx yazılımı" diye programlarını görmeyi isterdim.
Bu bir yetenek. Herkeste olmayan bir yetenek. Ve siz bu işte gayet iyisiniz. Kenarda durup küflenmesin diyorum. Bi kusur ettimse affola.