Kullandığınız mozzilla firefox web tarayıcısının normalde tarayıcı satırına yazdığınız komut ile (komutun ismini hatırlayamadım) açılan gizli ve deneysel özelliklerin yazılım şeklinde hazırlanmış halidir.Bu ayarlar mevcut kullanıcı hesaba bağlı kişisel web tarayıcı profiline göre yapılandırma arz etmektedir.Elinizin altında bulunsun.Firefox sürüm 17 itibaren yazılım etkin hale gelmektedir.
Yazılımı dün indirip, vista ve Xp'de denedim bana bir sorun çıkartmadı.Sende sorun çıkartmasına da bir anlam veremedim.
Yazılımın Yönetici olarak çalıştırdın mı? Eğer admin yetkilerle çalıştırmadı isen bazı özellikleri Windows tarafından engellenmiş olabilir.Gene eğer yönetici olarak çalıştırdığında bu sorunu tekrar veriyorsa o zaman sen Quantum serisi firefox kullanıyor olmalısın bu da demek ki uyumlu değil yazılım yeni sürümlere
Birkaç kullanıcı da aynı şikayetlerle dönüş yaparsa konuyu komple silerim bu forumda çalışmayan yazılımın olmasına tahamülüm yoktur.
AgaBey123 yazdı: 02 Ara 2018, 20:27
Yönetici olarak çalıştırdım. User.js oluşturulsun mu diye bir soru çıktı. Evet dedim ve seçenekler geldi karşıma. Program çalışıyor yani. :)
.js uzantılı dosya senin firefox özellik profil dosyası o dosya olmadan özellikleri açıp kapatamazsın.....Ayrıca sevindim sende çalıştığına baya canım sıkılmıştı yalancı çıktım diye üzülmüştüm....
AgaBey123 yazdı: 02 Ara 2018, 21:37
Programı inceledim ve gerçekten çok beğendim. Program tam da benim gibi sistemi özelleştirmeden kullanamayanlar için. :)
Merak ettiğim bir şey var. Bütün ayarları seçsem bir sorun olur mu?
Bu sana kalmış bir tercih.Ama şunu göz önünde bulundur.Eğer ben tüm seçenekleri rastgele kullanırsam tarayıcıyı sebepsiz yere çökertir miyim...?
AgaBey123 yazdı: 02 Ara 2018, 21:37
Programı inceledim ve gerçekten çok beğendim. Program tam da benim gibi sistemi özelleştirmeden kullanamayanlar için. :)
Merak ettiğim bir şey var. Bütün ayarları seçsem bir sorun olur mu?
Bu sana kalmış bir tercih.Ama şunu göz önünde bulundur.Eğer ben tüm seçenekleri rastgele kullanırsam tarayıcıyı sebepsiz yere çökertir miyim...?
Yani, evet. Doğru diyorsunuz. Seçenekleri inceleyip kendime göre seçim yaptım. Ne de olsa tarayıcımda javascriptin ve istediğim bazı özelliklerin devre dışı bırakılmasını istemem.
tek bir klasör altında çalışan ve portable olan tarayıcılarda sizin yapmış oldugunuz ayarları içinde saklıyorlar örneğin alternatif olarak srware iron , comodo dragon ve slimjet