çıkan hata mesajı:
bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan birisi çalışmadığından windows aygıtı tanımıyor
Bu hatayı Bilgisayarıma takılı kart okuyucu vardı. onu çıkardım Flash Belleğimi taktım ve sonra bu hatayı verdi. Sorun ne olabilir?
USB aygıtı tanınmadı mesajı alıyorum (Cözüldü)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19946 kez
Re: USB aygıtı tanınmadı mesajı alıyorum.
abi bunu denedim tık yok. Normalde Kamerayı tanıyordu. çıkarıp taktım. şimdi tanımıyor. format atmak istemiyorum. Yedek almam lazım.
Mouse usb bütün portlara takıyorum tek tek çalışıyor. Ama kart okuyucuyu veya başkasını taktım mı tanımıyor.
Mouse usb bütün portlara takıyorum tek tek çalışıyor. Ama kart okuyucuyu veya başkasını taktım mı tanımıyor.
önce basit olanları yap,sadece kamera yapıyorsa başka usb girişlerini dene,kameranın sürücüsünü kaldır tekrar yükle,bilgisayarı kapat fişini çek bir dakika sonra tekrar aç.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19946 kez
kart okuyucuyu aygit yöneticisinden bul sag tikla kaldir de sonrasinda Pc yi yeniden baslat
Bilgisayarı kapatıp 1-2 dak beklemek işe yaradı. Sanırım usb biriken fazla akım böylelikle gitti ve sorunum düzeldi...modestus yazdı:önce basit olanları yap,sadece kamera yapıyorsa başka usb girişlerini dene,kameranın sürücüsünü kaldır tekrar yükle,bilgisayarı kapat fişini çek bir dakika sonra tekrar aç.
- BRAD
- Byte3

Re: USB aygıtı tanınmadı mesajı alıyorum (Cözüldü)
aygıt yöneticisinden Evrensel seri yol dentleyicisini bulun USB KÖK hub yazanlara tıklayın güç yönetiminden Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın daki tıkları kaldırın inş sorununuz çözülür.