1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

5.1 olan ses sistemi sorunu

Gönderilme zamanı: 18 Ağu 2007, 22:53
gönderen Sawyer
Arkadaslar geçenlerde yeni bir ses sistemi aldım bilgisayara bagladım ama 5.1 olan ses sistemimden sadece 2.1 alabiliyorum yani anlıyacagınız 2 kabinden ses geliyor...Bazıları ses kartınla alakalı bir sorun diyorlar...Yardımlarınız için simdiden tesekkürler....

Gönderilme zamanı: 18 Ağu 2007, 23:01
gönderen AykutT
XP kullanıyorsanız Denetim Masası'ndan Ses Efekti ve Ses Aygıtları menüsünü açın. Alt kısımda Hoparlör ayarları bölümünde Gelismis'i tıklayın. Açılan yerde altta Hoparlör ayarları'ndan 5.1 surround ses hoparlörleri seçenegini seçin. Tamam ve Uygula'ya tıklayın.

Kolay gelsin.

Gönderilme zamanı: 18 Ağu 2007, 23:02
gönderen Sawyer
AykutT yazdı:XP kullanıyorsanız Denetim Masası'ndan Ses Efekti ve Ses Aygıtları menüsünü açın. Alt kısımda Hoparlör ayarları bölümünde Gelismis'i tıklayın. Açılan yerde altta Hoparlör ayarları'ndan 5.1 surround ses hoparlörleri seçenegini seçin. Tamam ve Uygula'ya tıklayın.

Kolay gelsin.
Denedim ama olmadı....

Gönderilme zamanı: 23 Ağu 2007, 11:00
gönderen AykutT
Eger ses kartınız 5.1 ses sistemini desteklemiyorsa, ses alamazsınız.

Kolay gelsin.

Gönderilme zamanı: 23 Ağu 2007, 22:37
gönderen Sawyer
AykutT yazdı:Eger ses kartınız 5.1 ses sistemini desteklemiyorsa, ses alamazsınız.

Kolay gelsin.
Destekliyor...Ama sanki atladıgımız bir nokta war.Ses sistemimi basarılı bir sekilde bagladım.Ama ses sistemim dijital degil, bayaha eski.Ac97 audio configuration yardımıyla connector sensing ile çıkısları tarattırdıgımda 5+1 ses alabiliyorum.Ama bu islemi herdefasında yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim!!!


Kolay Gelsin...

Gönderilme zamanı: 23 Ağu 2007, 22:39
gönderen AykutT
Kullandıgınız programı bilmiyorum fakat yaptıgınız ayarları kaydetmenin bir yolu vardır..

Gönderilme zamanı: 23 Ağu 2007, 22:40
gönderen Sawyer
AykutT yazdı:Kullandıgınız programı bilmiyorum fakat yaptıgınız ayarları kaydetmenin bir yolu vardır..
Ac97 audio ses kartının yönetici programı

Gönderilme zamanı: 23 Ağu 2007, 22:42
gönderen AykutT
Onu diyorum iste..
Yaptıgınız ayarları kaydetmenin bir yolu vardır.
Ben kullanmadıgım için pek yardımcı olamadım..

Kolay gelsin.

Gönderilme zamanı: 23 Ağu 2007, 22:44
gönderen Sawyer
AykutT yazdı:Onu diyorum iste..
Yaptıgınız ayarları kaydetmenin bir yolu vardır.
Ben kullanmadıgım için pek yardımcı olamadım..

Kolay gelsin.
Tesekkür ederim kardes....Baska biri yardımcı olursa sevinirim