Sanal Dongle Hasp kilit

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
vista
Byte3
Byte3

Sanal Dongle Hasp kilit

Mesaj gönderen vista »

arkadaşlar merhaba Şöyle Bir Sorum Olacak;

Benim Usb Dongle ( Hasp-Hardlock kilit ) İle Çalışan Bir Programım Var Bu Programı Baska Pc lere deYükleyip Aynı anda Baska Pcdede Çalıştırmak İçin Dongle In Kopyasını Oluşturdum Bilgisayarda... Dosya Halinde... Ancak Bunu Bilgisayara Usb Hasp Kİlit Olarak Tanıtıp Sanal Kilit Olarak Göstermem Gerekiyor Bunu Nasıl Yapabilirim?
Kullanıcı avatarı
vista
Byte3
Byte3

Re: Sanal Dongle Hasp kilit

Mesaj gönderen vista »

problemimi Başka Türlü Çözdüm Arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
Mendenn
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen Mendenn »

anlatırsan bizde faydalanabiliriz.... :D ...
Kullanıcı avatarı
vista
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen vista »

Her Dongle Kİlit İçin Uyumlumu Bilmiyorum ama Ben Bu Programlarla Yaptım Ve Sonuç Başarılı...

Not: HASPHL2007 32 Bit İşletim sisteminde İşlem Yapmaktadır..

Arkadaşlar Aşağıdaki Linkteki Rar Dosyasını İndirin...
https://www.box.com/s/49nhgc6blc2tm66a6i7m

Programınız Bilgisayarda Kuruluyken Dongle Kiliti Bİlgisayara Takın..

Daha Sonra HASPHL2007 Adlı Dosyayı çalıştırın Driver Bölümünden İnstal Driver Deyin

Sonra Emulator Kısmından Start Service Butonuna Tıklayın

Daha Sonra Dumper Kısmına Gelin Refresh e Tıklayın Hasp/HLDongles Yazan Yerde Dongle Id Niz Görünecek Eğer Görünmez İse Programınızı Çalıştırın Program açılırken Refresh e Tıklamaya Devam Edin... Dongle Idniz Görünecektir...

Ardından Dump Butonuna Basın.. Bilgisayarınızın Hızına Göre 5-10 Dk Arasında Dongle Kilidinizin Kopyasını Bİlgisayara Kopyalayıp HASPHL2007 Programının Bulundugu Klasöre (.dmp Veya .BIN) Olarak Kaydedecektir... Daha Sonra HASPHL2007 Kapatın...

edgehasp Programını Çalıştırın Hasp Veya Hasp HL Bölümünden ( Bu Dongle Kilidinize Göre Değişir) Dump File Location Bölümünden BIN Veya Dmp Formatlı Dosyanızı Seçin Ardından Dng File Location Kısmından
Dng Dosyasını Kayıt Edeceğiniz Yeri Ve İsmini Belirleyin... Ardından Solve Butonuna Tıklayın...

Dng Dosyanız Muhtemelen Oluşturulmuştur... Dongle kiliti Bilgisayarınızdan Çıkartın... Bİlgisayarınızı Yeniden Başlatın... Bilgisayar Açıldıktan sonra HASPHL2007 Programını Çalıştırın Driver Kısmından İnstall a Tıklayın Ki Büyük İhtimal Driver Yüklü Olacaktır... Sonra Emulator Kısmından Start Service e Tıklayın...
Daha Daha Sonra Dongleskısmından Load Dump Butonuna Tıklayın Ve En Son oluşturdugunuz Dng Dosyasını Seçin.... Emulator Kısmına Gelin Programın İd si Ve Şifreler Görünecektir.... HASPHL2007 Kapatın Programınızı Çalıştırın.... ( Ben Kendi Programımda Denedim %100 Garanti Sonuç Aldım İnş Sizler İçinde Faydalı olur...
Kullanıcı avatarı
Mendenn
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen Mendenn »

Teşekkürler...

yedek link:

https://www.box.com/s/49nhgc6blc2tm66a6i7m
kanlı
Bit
Bit

Mesaj gönderen kanlı »

Teşekkürler...
artistttttttttttt
Bit
Bit

Mesaj gönderen artistttttttttttt »

(Sonra Emulator Kısmından Start Service Butonuna Tıklayın )kısmında tıkladığıımda error 1075 hatası veriyor.neden acaba yardımcı olabilirmisiniz ?
Rootz-f
Bit
Bit

Mesaj gönderen Rootz-f »

Merhaba dongle proğramını resimli anlatır mısınız geniş olarak rica etsem bu işte yeniyiz pek anlayamadıkta.

Not : Rica etsek eğitim amaçlı.
doktorwho
Bit
Bit

Mesaj gönderen doktorwho »

merhaba servis aktif hale getirmiyo 1075 hatası alıyorum konu hakkında daha acıklayıcı bilgi vermeniz mumkunmu
Kullanıcı avatarı
vista
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen vista »

uzun zamandır siteye giremiyordum şimdi gördüm mesajınızı setemul.exe dosyası yalnızca 32 bit pclerde calısıyor...

bunu sonradan ögrendiğim için şimdi yazabildim kusuruma bakmayın arkadaslar
aztekab
Bit
Bit

Mesaj gönderen aztekab »

sanırım win xp de çalışıyor bu programlar ,
win8 için bir çözümün var mı?

teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
vista
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen vista »

windows 8 dede calısıyor ancak 32 bit olması kaydı ile özelliklerden yönetici olarak calıstır secenegiğini işaretlemelisiniz...
Kullanıcı avatarı
TnR
Bit
Bit

Mesaj gönderen TnR »

merhaba ben dediğin şekilde yaptım ve gayet başarılı çalışıyor tabi 32 bitlik xp de...
ancak benim bunu 64bitlik win7 dede çalıştırmam gerekiyor bunun bir yolu varmıdır çözen arkadaş paylaşabilirmi..
Kullanıcı avatarı
vista
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen vista »

32 bit olan tüm windows işletim sistemlerinde çalışır bizzat denedim test ettim( en düşük win xp ve win vista-7-8 vs. gibi sistemlerde sentemul programını uygulama özelliklerinden yönetici olarak çalıştır ı işaretlemeniz gerekir ) 64 bitte çalışmaz ancak onuda çözdüm ben şu an nasıl yaptıgımı hatırlıyamıyorum sanal dongle yaptım aygıt yöneticisinde dongle aygıt var gibi görüyor ancak nasıl yaptıgımı hatırlıyamıyorum nasıl yaptıgımı buldugumda onuda açıklamalı şekilde paylaşıcam...
ynal
Bit
Bit

Mesaj gönderen ynal »

bir konuda sizden yardım almam olasımı vista ?