Sanal Dongle Hasp kilit
- vista
- Byte3
Sanal Dongle Hasp kilit
arkadaşlar merhaba Şöyle Bir Sorum Olacak;
Benim Usb Dongle ( Hasp-Hardlock kilit ) İle Çalışan Bir Programım Var Bu Programı Baska Pc lere deYükleyip Aynı anda Baska Pcdede Çalıştırmak İçin Dongle In Kopyasını Oluşturdum Bilgisayarda... Dosya Halinde... Ancak Bunu Bilgisayara Usb Hasp Kİlit Olarak Tanıtıp Sanal Kilit Olarak Göstermem Gerekiyor Bunu Nasıl Yapabilirim?
Benim Usb Dongle ( Hasp-Hardlock kilit ) İle Çalışan Bir Programım Var Bu Programı Baska Pc lere deYükleyip Aynı anda Baska Pcdede Çalıştırmak İçin Dongle In Kopyasını Oluşturdum Bilgisayarda... Dosya Halinde... Ancak Bunu Bilgisayara Usb Hasp Kİlit Olarak Tanıtıp Sanal Kilit Olarak Göstermem Gerekiyor Bunu Nasıl Yapabilirim?
- vista
- Byte3
- Mendenn
- Gigabyte2
- vista
- Byte3
Re: Sanal Dongle Hasp kilit
Her Dongle Kİlit İçin Uyumlumu Bilmiyorum ama Ben Bu Programlarla Yaptım Ve Sonuç Başarılı...
Not: HASPHL2007 32 Bit İşletim sisteminde İşlem Yapmaktadır..
Arkadaşlar Aşağıdaki Linkteki Rar Dosyasını İndirin...
https://www.box.com/s/49nhgc6blc2tm66a6i7m
Programınız Bilgisayarda Kuruluyken Dongle Kiliti Bİlgisayara Takın..
Daha Sonra HASPHL2007 Adlı Dosyayı çalıştırın Driver Bölümünden İnstal Driver Deyin
Sonra Emulator Kısmından Start Service Butonuna Tıklayın
Daha Sonra Dumper Kısmına Gelin Refresh e Tıklayın Hasp/HLDongles Yazan Yerde Dongle Id Niz Görünecek Eğer Görünmez İse Programınızı Çalıştırın Program açılırken Refresh e Tıklamaya Devam Edin... Dongle Idniz Görünecektir...
Ardından Dump Butonuna Basın.. Bilgisayarınızın Hızına Göre 5-10 Dk Arasında Dongle Kilidinizin Kopyasını Bİlgisayara Kopyalayıp HASPHL2007 Programının Bulundugu Klasöre (.dmp Veya .BIN) Olarak Kaydedecektir... Daha Sonra HASPHL2007 Kapatın...
edgehasp Programını Çalıştırın Hasp Veya Hasp HL Bölümünden ( Bu Dongle Kilidinize Göre Değişir) Dump File Location Bölümünden BIN Veya Dmp Formatlı Dosyanızı Seçin Ardından Dng File Location Kısmından
Dng Dosyasını Kayıt Edeceğiniz Yeri Ve İsmini Belirleyin... Ardından Solve Butonuna Tıklayın...
Dng Dosyanız Muhtemelen Oluşturulmuştur... Dongle kiliti Bilgisayarınızdan Çıkartın... Bİlgisayarınızı Yeniden Başlatın... Bilgisayar Açıldıktan sonra HASPHL2007 Programını Çalıştırın Driver Kısmından İnstall a Tıklayın Ki Büyük İhtimal Driver Yüklü Olacaktır... Sonra Emulator Kısmından Start Service e Tıklayın...
Daha Daha Sonra Dongleskısmından Load Dump Butonuna Tıklayın Ve En Son oluşturdugunuz Dng Dosyasını Seçin.... Emulator Kısmına Gelin Programın İd si Ve Şifreler Görünecektir.... HASPHL2007 Kapatın Programınızı Çalıştırın.... ( Ben Kendi Programımda Denedim %100 Garanti Sonuç Aldım İnş Sizler İçinde Faydalı olur...
Not: HASPHL2007 32 Bit İşletim sisteminde İşlem Yapmaktadır..
Arkadaşlar Aşağıdaki Linkteki Rar Dosyasını İndirin...
https://www.box.com/s/49nhgc6blc2tm66a6i7m
Programınız Bilgisayarda Kuruluyken Dongle Kiliti Bİlgisayara Takın..
Daha Sonra HASPHL2007 Adlı Dosyayı çalıştırın Driver Bölümünden İnstal Driver Deyin
Sonra Emulator Kısmından Start Service Butonuna Tıklayın
Daha Sonra Dumper Kısmına Gelin Refresh e Tıklayın Hasp/HLDongles Yazan Yerde Dongle Id Niz Görünecek Eğer Görünmez İse Programınızı Çalıştırın Program açılırken Refresh e Tıklamaya Devam Edin... Dongle Idniz Görünecektir...
Ardından Dump Butonuna Basın.. Bilgisayarınızın Hızına Göre 5-10 Dk Arasında Dongle Kilidinizin Kopyasını Bİlgisayara Kopyalayıp HASPHL2007 Programının Bulundugu Klasöre (.dmp Veya .BIN) Olarak Kaydedecektir... Daha Sonra HASPHL2007 Kapatın...
edgehasp Programını Çalıştırın Hasp Veya Hasp HL Bölümünden ( Bu Dongle Kilidinize Göre Değişir) Dump File Location Bölümünden BIN Veya Dmp Formatlı Dosyanızı Seçin Ardından Dng File Location Kısmından
Dng Dosyasını Kayıt Edeceğiniz Yeri Ve İsmini Belirleyin... Ardından Solve Butonuna Tıklayın...
Dng Dosyanız Muhtemelen Oluşturulmuştur... Dongle kiliti Bilgisayarınızdan Çıkartın... Bİlgisayarınızı Yeniden Başlatın... Bilgisayar Açıldıktan sonra HASPHL2007 Programını Çalıştırın Driver Kısmından İnstall a Tıklayın Ki Büyük İhtimal Driver Yüklü Olacaktır... Sonra Emulator Kısmından Start Service e Tıklayın...
Daha Daha Sonra Dongleskısmından Load Dump Butonuna Tıklayın Ve En Son oluşturdugunuz Dng Dosyasını Seçin.... Emulator Kısmına Gelin Programın İd si Ve Şifreler Görünecektir.... HASPHL2007 Kapatın Programınızı Çalıştırın.... ( Ben Kendi Programımda Denedim %100 Garanti Sonuç Aldım İnş Sizler İçinde Faydalı olur...
- Mendenn
- Gigabyte2
-
- Bit
(Sonra Emulator Kısmından Start Service Butonuna Tıklayın )kısmında tıkladığıımda error 1075 hatası veriyor.neden acaba yardımcı olabilirmisiniz ?
-
- Bit
Merhaba dongle proğramını resimli anlatır mısınız geniş olarak rica etsem bu işte yeniyiz pek anlayamadıkta.
Not : Rica etsek eğitim amaçlı.
Not : Rica etsek eğitim amaçlı.
-
- Bit
merhaba servis aktif hale getirmiyo 1075 hatası alıyorum konu hakkında daha acıklayıcı bilgi vermeniz mumkunmu
- vista
- Byte3
uzun zamandır siteye giremiyordum şimdi gördüm mesajınızı setemul.exe dosyası yalnızca 32 bit pclerde calısıyor...
bunu sonradan ögrendiğim için şimdi yazabildim kusuruma bakmayın arkadaslar
bunu sonradan ögrendiğim için şimdi yazabildim kusuruma bakmayın arkadaslar
-
- Bit
sanırım win xp de çalışıyor bu programlar ,
win8 için bir çözümün var mı?
teşekkürler.
win8 için bir çözümün var mı?
teşekkürler.
- vista
- Byte3
windows 8 dede calısıyor ancak 32 bit olması kaydı ile özelliklerden yönetici olarak calıstır secenegiğini işaretlemelisiniz...
- TnR
- Bit
merhaba ben dediğin şekilde yaptım ve gayet başarılı çalışıyor tabi 32 bitlik xp de...
ancak benim bunu 64bitlik win7 dede çalıştırmam gerekiyor bunun bir yolu varmıdır çözen arkadaş paylaşabilirmi..
ancak benim bunu 64bitlik win7 dede çalıştırmam gerekiyor bunun bir yolu varmıdır çözen arkadaş paylaşabilirmi..
- vista
- Byte3
32 bit olan tüm windows işletim sistemlerinde çalışır bizzat denedim test ettim( en düşük win xp ve win vista-7-8 vs. gibi sistemlerde sentemul programını uygulama özelliklerinden yönetici olarak çalıştır ı işaretlemeniz gerekir ) 64 bitte çalışmaz ancak onuda çözdüm ben şu an nasıl yaptıgımı hatırlıyamıyorum sanal dongle yaptım aygıt yöneticisinde dongle aygıt var gibi görüyor ancak nasıl yaptıgımı hatırlıyamıyorum nasıl yaptıgımı buldugumda onuda açıklamalı şekilde paylaşıcam...
-
- Bit