1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Xp speed kurulum hatası + bir soru

Gönderilme zamanı: 11 Eki 2008, 22:57
gönderen Cih4t
Arkadaslar xp speed v.13' ü kurarken su hatayı alıyorum,

Resim

Tamam dedikten sonra kurulum devam ediyor..ama ben uyuz oldum :D ..Ayrıca bu surumden sonra ag sorunu olusmaya basladı sanırım 12.sürüme geri dönecem.

Bir baska sorumda su, hazır xpspeed kurdum bari hizmetlerde ( services ) gereksiz olanları durdurayım dedim, durdurdugum bi servis bilgisayarım açılırken " Windows baslatlıyor " yazısının 1 dakika ekranda kalmasına neden oldu, yani pc hızlı acılsın derken dahada yavasalattım :) Ayrıca USB harddiskimi takınca görmüyor pc..vs Acaba su hizmetleri orjinal ayarlarına nasıl döndürebilirim ? Bunun için bi programcık veya reg dosyası varmı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayara yeni format atmıstım, daha yedek almamıstım :) bi daha format atmak istemiyorum..

Yardımcı olursanız sevinirim..

Kolay gelsin.

Gönderilme zamanı: 11 Eki 2008, 23:24
gönderen burak_dalkir
c:/windows/erdnt klasörünün içerisinde ki ee yi çalıstırın xpspeed ayarları yüklenmeden önceki ayarları geri yüklensin

Gönderilme zamanı: 11 Eki 2008, 23:26
gönderen Laneth
http://support.microsoft.com/kb/248849

hatayı yeni NFTS olarak formatlanmıs bir sabitdiske Office yazılımı kurdugunda alırmısın :idea:

Re: Xp speed kurulum hatası + bir soru

Gönderilme zamanı: 09 Kas 2008, 15:25
gönderen Cih4t
Arkadaşlar uzun bi süre sonra sorunu buldum,Servislerden olay görüntüleyicisi ni devre dısı bırakmıştım, otomotiğe aldım düzeldi. :)

Re: Xp speed kurulum hatası + bir soru

Gönderilme zamanı: 09 Kas 2008, 16:19
gönderen uçs
Bilgilendirme için teşekkürler.. :)

Re: Xp speed kurulum hatası + bir soru

Gönderilme zamanı: 16 Kas 2008, 18:28
gönderen velociraptor
Xpspeed Networklarda soruna neden olmuyor :wink: