İnstagrama farklı cihazlardan resim yükleyin

Duvar kağıdı, ekran koruyucu, ve diger gorsel paylaşımlarınızı burada yapabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
accept
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2227
Kayıt: 26 May 2013, 16:17
cinsiyet: Erkek
Teşekkür edildi: 4 kez

İnstagrama farklı cihazlardan resim yükleyin

Mesaj gönderen accept »

İnstagram dünya ile kişisel yaşamının ayrıntılarını paylaşmak fotoğraf alanında en iyi ve en popüler yollarından biri olarak ortaya çıkmıştır. Belki de dünyanın en güzel ve en kötü anlarını resmetmemizi sağlayan güzel ve eğlenceli bir yol aracıdır. Aslında gelecek nesilerede tarafsız olarak belgeler bırakmışda oluyoruz.

Resim

İnsatagram üzerinden resimleri cep telefonu ile paylaşmaya izin veriyor. İşte milyar dolarlık sitenin üzerinden fotoğrafları farklı cihazlardan (tablet,dizüstü,masaüstü) jpeg,jpg formatında http://gramblr.com/uploader/ yükleyip instagram hesabımızdan bütün dünya ya paylaşabiliriz. Resimlerin yükseklik ve genişlik boyutları 650 pilksel olmalıdır. Paylaştığımız resimleri aynı anda gramblr programı üzerinden facebook ve twitter hesabimızdan da paylaşabiliyoruz.

Gelelim resimlerimizin boyutlandırma işlemini aşağıda anlatmaya çalıştım.


Google’ye lunapic yazın. Karşınıza ilk sırada LunaPic Free Online Photo Editor sitesiye tıklayın. Karşımıza mavi butonlu browse yazılı kısma tıklayın. Burdan bilgisayarımızdan (tablet,dizüstü) resim seçin. Resim karşımıza geldiğinde ekranın üst kısmında edit ordan resize image tıklayın. Enter your own Dimensions yazısının altında Width kısmına 650 yazın. Height kısmında 650 yazın. Resize image tılkayın. Resmimiz artık yükseklik ve genişlik 650 piksel olmuştur. Resmin üstünde sağ tılayıp farklı kaydet yapıp sistemimize kayıtlayalım.

Resim

Gramblr programını açalım. İnstagram kullanıcı adı ve şifremizi yazıp login kısmına tıklayın. Choose file kısmından az önce lınapic sitesindeki boyutlarını ayarladığımız resmi seçelim. Upload butonuna tıklayalım. Karşımıza caption yazılı ekran gelir. Burda resme bir açıklama yazısı yazalım ve save caption tılayalım. Hepsi bu kadar instagrama cep telefonsuz bilgisayar,dizüstü,tablet cihazlarımızdan gramblr programı ile fotoğraf yükleyebilir resimlerimize açıklama ekleyebiliriz.



Kaynak site: http://www.bilgisayarkafa.com/
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 46764
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 4975 kez
Teşekkür edildi: 4160 kez

Re: İnstagrama farklı cihazlardan resim yükleyin

Mesaj gönderen velociraptor »

henüz instagram hesabım yok , olanlar için faydalı olacaktır
Cevapla